Faes: "Over een maand examens"

DONDERDAG, 12 NOVEMBER 2015, 07:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na een succesvol WK zijn de jonge Duivels weer in het land. Tijd dus voor Wout Faes om de focus weer te leggen op Anderlecht en op het gewone leven. "Ik heb een maand school gemist en dat moet ik nu inhalen."

"De school zal me ondersteunen om die achterstand in te halen", vertelt Faes in bij thuiskomst. Dat zal nodig zijn. "Binnen een maand moet ik examens afleggen."

Het WK was alleszins een fantastische ervaring. "Van familie en vrienden vernam ik dat onze prestaties op heel wat aandacht konden rekenen in België. Geweldig", aldus de verdediger. "Het was het grootste toernooi dat ik tot nu toe speelde. Hopelijk volgen er meer."

"Mijn doel is nu om de komende weken zo vaak mogelijk met de A-kern van Anderlecht mee te trainen. Ik wil er een vaste waarde van worden. Waar mijn ambitie ligt? Op dit moment wil ik me concentreren op school, familie en voetbal. De rest laat ik over aan mijn familie en entourage. Als ik nu moet kiezen, speel ik liefst voor de eerste ploeg van Anderlecht. Vandaar kan ik dan een stap hogerop zetten. Maar of dat kan, dat zal de toekomst uitwijzen."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.