Opvolging Gillet is verzekerd

MAANDAG, 9 NOVEMBER 2015, 18:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Romeo Gillet is ondertussen al drieënhalf jaar oud en zot van voetbal. In de nabije toekomst mag hij zich ingeschrijven in een voetbalclub en Guillaume Gillet moet niet nadenken bij welke club: Anderlecht. 

"Als onze wedstrijd later op de avond valt is het altijd oorlog thuis omdat hij niet kan komen kijken. Hij kijkt altijd naar de eerste helft en nadien gaat hij met de bal spelen, samen met Halona, het dochtertje van Matias Suarez", legt Gillet uit, "Als ik thuiskom na de training moet ik vaak ook nog eens met Romeo samen trainen. Ik moet eerlijk zeggen dat hij een goed voetbalinstinct en een goeie rechtervoet."

"Hij komt bijna op een leeftijd dat we hem mogen inschrijven bij een voetbalclub. Maar ik ben niet het soort vader dat zijn zoon in een bepaalde richting gaat duwen. Romeo mag doen en worden wat hij zelf wil. Mocht hij toch voetballen, bij welke club dan? Bij die met de beste jeugdopleiding en dat is Anderlecht natuurlijk", besluit Gillet. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.