Vancamp: "Nu nog alles geven voor derde plaats"

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2015, 20:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Geen finale dus voor de Anderlecht-jonkies op het WK U17 in Chili. Toch is het voor aanvaller Jorn Vancamp een meer dan geslaagd toernooi. "We zijn ontgoocheld, maar nu willen we die derde plaats nog pakken."

"Dankzij een doelpunt van Dante Rigo kwamen we op voorsprong", begint Vancamp, die overigens een prachtige assist gaf voor deze treffer. "We speelden een perfecte eerste helft, maar jammer genoeg stond het slecht 1-1 aan de rust. Na de pauze maakt Mali 2-1 na een fout van onze doelman, maar we nemen Jens (Teunckens, red.) niets kwalijk. Hij heeft ons in dit toernooi al meermaals recht gehouden."

"We mogen erg fier zijn dat we hier de halve finale gehaald hebben", aldus de aanvaller van Anderlecht. "Nu zijn we ontgoocheld, maar vanaf morgen focussen we ons op de kleine finale. We willen die derde plaats halen en nog één keer ons land gepast verdedigen voor onze bondscoach Bob Browaeys."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.