"Nu kennen we de Anderlecht-spelers, ook Acheampong"

DONDERDAG, 5 NOVEMBER 2015, 12:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een gewaarschuwd man is er twee waard, maar dat geldt vanavond hopelijk niet voor de Tottenham-spelers. Na de nederlaag in Brussel hebben ze hun lesje geleerd.

Dat Tottenham Anderlecht onderschat heeft in de heenwedstrijd, dat wil coach Mauricio Pochettino niet horen. "Herinner je niet meer hoe sterk we aan de partij begonnen? We verloren onze focus precies omdat we voor de rust te dominant waren. Ik geef toe dat Anderlecht die drie punten verdiend heeft. Nu kennen we hun spelers beter, zeker Frank Acheampong op links."

Toby Alderweireld wil zich niet opnieuw laten vangen door zijn landgenoten. "We moeten Anderlecht verslaan, zeker na wat in Brussel gebeurd is. We willen de puntjes op de i zetten. We willen nu zes op zes halen, dus moeten we ons beste voetbal bovenhalen."

Tottenham speelde maandagavond nog tegen Aston Villa. Een nadeel? "We hebben toen veel gegeven, dus ja, dit is een voordeel voor Anderlecht. Maar de vermoeidheid is eerder mentaal dan fysiek. Iedereen is fit en we wonnen, wat goed is voor de moraal. De wedstrijd van maandag mag geen excuus zijn voor een eventuele nederlaag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.