Sky Sports schets het portret van Tielemans

MAANDAG, 2 NOVEMBER 2015, 11:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het gonsde vorig weekend van de geruchten omtrent een onderlinge strijd tussen Manchester City en Manchester United. Inzet: Youri Tielemans. Reden genoeg voor Sky Sports om het portret van het goudhaantje te schetsen. 

De jonge middenvelder werd al gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs, waaronder Chelsea, Barcelona en Atlético Madrid. Ook Dortmund is bij de gegadigden. 
De journalist van Sky Sports, Richard Morgan, neemt de commentaren van Pär Zetterberg, Mo Ouahbi en Paul Van Himst op in zijn artikel om een beeld van Tielemans te scheppen. 

Pär Zetterberg: "Tielemans is een fenomeen. Er zijn niet veel spelers die beter zijn dan hem."

Mo Ouahbi: "Wij hebben altijd geweten dat Tielemans een supertalent is. Toen iemand mij de vraag stelde welke speler het ver zou brengen, was zijn naam de eerste die ik noemde."

Paul Van Himst: "Met zijn kwaliteiten en zijn expertise, dwingt hij zijn tegenstanders om fouten te maken. Hij is sterk met lange ballen en kan een aanval opzetten. Zijn leeftijd is van geen belang. Hij kan alleen maar sterker worden."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.