Gillet: "Ik sta open voor contractverlenging"

ZATERDAG, 24 OKTOBER 2015, 08:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Guillaume Gillet scoort de laatste tijd belangrijke doelpunten voor Anderlecht. Waardoor hij zich ongetwijfeld in de kijker speelt van veel clubs. De kans is dus groot dat hij in januari vertrekt. Maar Gillet sluit een contractverlening bij Anderlecht niet uit. 

Guillaume Gillet blijft dromen van Bastia en is einde contract dit seizoen. Er zit dus een transfer aan te komen in januari, maar niet persé.

"Na de westrijd tegen Tottenham heb ik een goed gesprek gehad met de voorzitter Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck", zegt Gillet, "Ze waren heel tevreden van mijn prestaties en van die van de ploeg."

Contractverlenging

"Tuurlijk is een contractverlenging mogelijk. Als het hele plaatje klopt, sluit ik niets uit. Ik heb nog geen voorstel gekregen van de club, maar ik sta open voor elk gesprek. Anderlecht blijft de club van mijn hart", aldus Gillet.

Rechtsacher

Zondag zal Gillet hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten depaneren op de rechtsachter, niet zijn favoriete positie. "Ik heb een eerlijk gesprek gehad met Guillaume aan het begin van het sezoen", zegt Hasi, "Of hij speelt op de rechterflank of op de rechtsachter. Als hij gemotiveerd blijft kan hij nog heel belangrijk worden voor ons. Hij is nu al heel belangrijk op stilstaande fases, zowel voor als tegen ons. Maar we hebben Gillet beloofd dat hij bij een goed bod mag vertrekken. En als de club iets beloofd dan houden we aan ons woord", aldus nog de coach. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.