Elites hebben trainingen hervat

ZONDAG, 19 JULI 2015, 08:09 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Zaterdag was de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de paars-witte elites. Om 15 uur konden we de eerste training meepikken van de U17 en U19. Zij werden ontvangen door Jean Kindermans. 

Onder leiding van Ben Haegeman en Thierry Verjans, bijgestaan door Jérôme Thémont (fysieke trainer), werden de spelers in drie groepen verdeeld voor een lange training waarbij de focus lang op balcontrole. 



Binnen de U19 zijn er niet al te veel veranderingen op te merken. Bij de U17 waren er wel verschillende nieuwe gezichten, onder andere Christian Da Silva en Joachim Carcela. Enkele foto's van de training zijn te bekijken op onze Flickr pagina. 

Dit seizoen neemt Roel Clement de leiding van de U15 terwijl de U16 terug onder de hoede komen van Stéphane Stassin. Oleg Iachtchouk wordt trainer van de U13 en Nourredine Moukrim van de U14. Enkele video's van de trainingen zijn te bekijken op onze Youtube pagina. 

Vandaag nemen de U16, U17 en U19 alvast deel aan de Sand Race, een hindernissenparcours van zo'n 10 km in de grootste zandgroeve van België. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.