Stade de Reims: "Het is onbegrijpelijk"

MAANDAG, 6 JULI 2015, 17:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jean-Pierre Caillot, voorzitter van Stade de Reims, begrijpt de beslissing van Guillaume Gillet niet om toch het seizoen bij Anderlecht uit te maken. "Het is onbegrijpelijk", aluds de voorzitter.

"We hebben een voorstel gedaan dat geschikt was voor zowel voor de club Anderlecht als voor de speler. Hij had zijn akoord gegeven. Gillet wilde bedenktijd, dat vind ik begrijpelijk, maar acht dagen!"

"Stade de Reims had zeker geprofiteerd van een versterking door Gillet maar we zullen het wel overleven. Het is niet de eerste keer dat een transfer mislukt. Maar de toekomst zal uitwijzen of Gillet een goede keuze gemaakt heeft door toch bij paars-wit te blijven en niet bij ons te tekenen."

"Ik zag zijn aarzeling eerder alsof hij wachtte op een beter bod van een andere club. Maar hoe dan ook, Reims is een zeer respectabele club. Je moet niet bij ons tekenen uit spijt", klinkt het. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.