Ezekiel tekent weldra in België of Portugal

MAANDAG, 6 JULI 2015, 12:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nog heel eventjes geduld en we weten met zekerheid of Imoh Ezekiel nu wel of niet naar Anderlecht komt. "Vanavond of morgen tekent hij een contract bij één van de clubs die hem wil", zegt vertegenwoordiger Mitch Bakkovens van Al Arabi aan Voetbalkrant. "Het wordt België of Portugal."

Anderlecht probeert al geruime tijd om Ezekiel te strikken. De Nigeriaan past in het tweespitsensysteem dat Besnik Hasi wil spelen, scoort vlot en kent de Belgische competitie. Ook Standard wil hem graag houden. De laatste berichten spreken echter over een voorkeur van de speler voor Anderlecht.

Vanuit Portugal zou er interesse zijn van Porto. De vraag is echter of hij daar een basispion zou zijn. "Ezekiel wil naar een club die Europees speelt en waar hij zich thuisvoelt", klinkt het bij Bakkovens.

Wie Ezekiel ook aantrekt, het gaat sowieso om een verhuur. "De geïnteresseerde teams hebben niet het geld om de aankoopoptie te lichten", vertelt Bakkovens nog. "Lokomotiv Moskou was de enige club die een verplichte aankoopoptie zag zitten. Hun voorstel was echter niet naar de wens van Al Arabi."



 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.