Vanden Stock: "Ik voel mij in de hemel"

DONDERDAG, 13 MAART 2008, 16:47 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock was blij dat Anderlecht de Europese eer toch een beetje heeft kunnen redden. "Dit is een fantastische dag voor Anderlecht", vertelt Vanden Stock in Gazet van Antwerpen.


"Ik voel mij in de hemel om twee redenen. Ten eerste natuurlijk met de overwinning. Ten tweede met de supporters. Die waren echt fantastisch. Ze zijn met 3000 naar hier gekomen en hebben zich de hele wedstrijd laten horen."

"Deze zege verandert niets aan onze situatie in Europa", vervolgt de preses. "Toch geeft ze opnieuw wat hoop voor de toekomst. Mijn pessimisme van vorige week is wat getemperd met dit eerherstel. Net zoals de 0-5 blamage in de heenwedstrijd, zal ook deze overwinning weerklinken in Europa. Ik blijf echter realistisch. Voor hetzelfde geld stond het 3-0 na een kwartier", aldus Vanden Stock.

Op de website van Anderlecht worden de supporters, door het bestuur, nog eens bedankt voor hun 'fantastische vocale steun en aanmoedigingen.'



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.