Anderlecht mist basis-spelers

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Aim? Anthuenis moest gisteren met vijf vraagtekens de laatste training op vaderlandse bodem aanvatten. Vooraf had de Anderlecht-trainer redelijke hoop, maar om kwart voor zeven keerde hij somber terug van Neerpede.

Doll, Stoica en Baseggio reizen niet mee naar Halmstad voor de heenmatch van de derde voorronde in de Champions League. Traore wordt aan de selectie toegevoegd voor de confrontatie met de Zweedse landskampioen.Seol en Doll wel. In de ploeg leeft de overtuiging dat de Koreaan thuis hoort in de basis, maar de kans is eerder klein dat hij aan de aftrap komt.
Said zal waarschijnlijk niet speelklaar geraken. In dat geval zal er geschoven worden in de verdediging en zal Van Hout worden opgesteld, op een andere positie dan in de Supercup. Maar ook Pirard blijft een mogelijkheid.
Aan het middenveld zal niets veranderen. Said begint op de bank.
De achttienkoppige selectie zoals die vandaag om halfelf naar Zweden afreist: De Wilde, Milojevic, Crasson, Pirard, De Boeck, Van Hout, Ilic, Vanderhaeghe, Hasi, Mornar, Iachtchouk, Hendrikx, Aruna, Thompson, Seol, De Bilde, Said en Traore.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.