Anderlecht heeft meeste abonnementen

VRIJDAG, 10 AUGUSTUS 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

De vorige twee seizoenen verkocht RC Genk het meeste abonnementen. Dit jaar doet niemand beter dan Anderlecht.Paars wit verkocht er namelijk 20.000.
"De vele successen en het spectaculaire voetbal leveren ons heel wat fans op.

Van Veurne tot Aarlen , overal in het land hebben we supporters. We hebben ook een erg trouw client?le. Het Anderlecht-gevoel wordt van generatie tot generatie doorgegeven." zegt Michel Verschueren.
"De mensen zijn het beu om aan de loketten aan te schuiven. Met een abonnement kom je er snel in. En het geeft je ook voorrang bij Europese wedstrijden."
De stijgende supportersaantallen doet nog niet aan een nieuw stadion denken. "Het is de bedoeling om elke wedstrijd in een vol huis af te werken. Als dat een aantal jaren lukt zien we wel. Maar een verhoging van de capiciteit is vandaag helemaal niet aan de orde."

Racing Genk haalt 16.850 abonnees (daling met 1.600), Club Brugge stijgt van 10.000 naar 12.500. Standard doet het matig met 5.200. Lommel sluit de rij met 1.500 seizoenskaarten.
Sporting verkocht ook het grootste aantal fancards, namelijk 25.000. Dat zijn er 7.000 meer dan Racing Genk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.