Maar liefst 10 geblesseerden

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kampt op dit moment met 10 geblesseerden! Dit gaat vooral moeilijkheden geven voor de match van morgen tegen Halmstad.
Baseggio gaat op dit moment door een moeilijke periode.

Hij zal enkele belangrijke matchen moeten missen, Hasi heeft zijn plaats ingenomen en bovendien heeft hij nog prive problemen.
Ook Stoica wordt gemist. Hij kon creativiteit brengen, maar naast zijn blessure is de relatie met de club ook niet zo goed meer.
Doll herstelt langzaam, maar zal morgen waarschijnlijk niet spelen. Ook Pirard en Ilic zijn nog twijfelachtig. Als zij niet speelklaar geraken, zal Anthuenis moeten aantreden met een geimproviseerde verdediging.
Ook Mornar en Iachtchouk konden niet mee trainen door een lichte blessure.
Verder liggen ook Pavlovic en Jestrovic in de lappenmand.
Het herstel van Davy Oyen verloopt traag maar er lijkt eindelijk toch licht aan het einde van de revalidatietunnel. De Limburger is nog niet aan volledig trainen met de groep toe , maar hij mocht het voorbije weekend een helft vol maken met de invallers. Komend weekend zijn zeventig minuten gepland. Als alles goed gaat moet hij er over veertien dagen weer helemaal staan en beschikbaar zijn voor de hoofdmacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.