De Man: "Het wordt een kleine oorlog"

MAANDAG, 13 AUGUSTUS 2007, 11:08 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdag staat het champions league duel tegen Fenerbahçe op het programma. De generale repetitie tegen Lokeren was niet overtuigend. Anderlecht kon pas, net zoals tegen Mechelen, in de slotfase scoren.


"Maar de Turken zullen niet met zijn tienen achterin spelen", zegt verdediger Mark De Man in La Dernière Heure. "Het zal een hel worden, maar dat kan alleen maar voor motivatie zorgen. Het wordt een kleine oorlog, denk ik."

Waarschijnlijk geraakt Pareja niet op tijd fit en zal De Man aan de aftrap staan. Hij moet dan Mateja Kezman in de gaten houden. "Een sluwe vos, maar ik heb er al anderen meegemaakt: Inzaghi, Morientes, Drogba. Ik ben er klaar voor."

Zoals reeds geweten is Jelle Van Damme geschorst tegen Fenerbahçe. De middenvelder viel uit de lucht toen hij het bericht hoorde. "Ik dacht dat mijn straf erop zat via een gele schorsing tegen AEK Athene, vorig jaar. Maar blijkbaar draag ik de gevolgen van een rode kaart uit Rijsel", zegt Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.