“Ik had deze offensieve problemen verwacht”

ZATERDAG, 28 JULI 2007, 09:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook al blijft Brugge een geduchte tegenstander van Anderlecht, voor Vercauteren is deze wedstrijd niets meer dan een oefenmatch. "Ik zal niet met mijn typeploeg spelen", verklaarde Vercauteren.


"Ik heb dat gewoonweg niet. Enkele van mijn spelers missen nog een tikkeltje ritme voor de competitie die volgende week begint. Ik zal deze match tegen Brugge dan ook gebruiken om die jongens ritme te laten opdoen."

Maar na de fandag klonk het toch anders: “Een match tussen Anderlecht en Club Brugge blijft altijd een prestigeduel. Ik wil er alles aan doen om te winnen.” Paars-wit trainde al 2 dagen achter gesloten deuren, zelfs op de fandag kregen de supporters de training niet te zien.

Vercauteren had trouwens de spitsproblemen zien aankomen: “Op dit moment ontbreekt het ons aan efficiëntie in beide strafschopgebieden: zowel in de aanval als verdediging (Anderlecht slikte 4 doelpunten tegen Marseille). Ik hoop dat het snel verbetert. In het begin zei iedereen dat we een spits te veel hadden, nu hebben we er één te weinig ... .”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.