Strenge veiligheidsmaatregelen niet overbodig!

DINSDAG, 21 NOVEMBER 2006, 19:44 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond speelt RSCA een cruciale Champions League wedstrijd. In Lens speelt paars-wit op de voorlaatste speeldag van de 1ste ronde tegen Lille. Er zullen in totaal 12.000 bezoekende fans aanwezig zijn!


Maar niet al deze 12.000 fans zijn supporter van RSC Anderlecht. Integendeel, bij de ticketverkoop voor de wedstrijd is vanalles misgelopen. Daardoor hebben een paar anti-Anderlechtfans tickets kunnen kopen voor de wedstrijd. Deze anti-Anderlechtfans, voor het grootste deel leden van "Blue Army" (de harde kern van Club Brugge), zullen vanavond samenzitten met de supporters van RSC Anderlecht.

Blue Army liet alleszins al weten dat ze voor vanavond een groot feest voorzien, indien Anderlecht op zijn bek gaat in Lille... Lille heeft dan ook alle mogelijke veiligheidsmaatregelen genomen voor vanavond: geen alcohol in en rond het stadion, geen fans zonder ticket rond het stadion, café's dekken hun ramen af, extra fouilleringen en dubbel zoveel politiemanschappen als gewoonlijk. Bovendien zit de kans er dik in dat de supporters van Anderlecht na de wedstrijd nog meer dan 45 minuten moeten blijven zitten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.