Pelizzon: "Anderlecht is onlogisch"

WOENSDAG, 21 JUNI 2006, 10:50 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Walter Baseggio kan enkel nog terugkeren naar Anderlecht als hij zich tevreden stelt met een plaats in de B-kern. Toch blijft paars-wit 2,5 miljoen euro vragen voor de middenvelder. "Dat is toch onlogisch?", vindt zijn manager.


"Het gaat er bij mij niet in", vertelt Lucas Pelizzon. "Hoe kan je nu zo'n bedrag vragen voor een speler in de B-kern? Anderlecht overdrijft hier toch wel", beweert Baseggio's manager.

Ook Baseggio zelf weet niet wat hem te wachten staat. "Tot drie juli kan Treviso me nog aankopen. Maar ik vrees dat ze de gevraagde som niet op tafel kunnen leggen. De enige mogelijkheid voor hen is dat ze in de Serie A blijven. En dit kan enkel indien ploegen zoals Lazio, Juventus, AC Milaan en Sampdoria Genua gestraft worden voor hun aandeel in de omkoopaffaire.

Het was de bedoeling dat een delegatie van Treviso morgen een gesprek zou hebben met Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, maar die onderhandelingen zijn uitgesteld tot volgende week.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.