Transfer Kompany: wat zeggen de kranten

VRIJDAG, 9 JUNI 2006, 09:34 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er meer en meer op dat Kompany richting Hamburg zal vertrekken, sommige Belgische kranten weten zelfs als te vertellen met welk rugnummer hij zal spelen. We geven u een overzicht wat de kranten zoal zeggen.


Het is eigenlijk krant versus Anderlecht. Zo beweert Van Holsbeeck dat er totaal nog geen akkoord is en dat de prijs van 8 miljoen te veel onder de vraagprijs ligt, de kranten zeggen dan weer dat de deal rond is en dat het 8 miljoen zal worden, plus enkele miljoenen extra bij een eventuele doorverkoop, titel,... Anderlecht zou nu het bod voorleggen aan andere geïnteresseerde clubs zoals Valencia, Tottenham en Lyon.

Enkele dingen kunnen we met zekerheid zeggen: een delegatie van de Duitse club was in België en hij zou er moeten dienen als vervanger voor Van Buyten.

Wat zegt de pers nog: Vincent zou er een contract van 5 jaar aangeboden kunnen tekenen en krijgt het nummer 10. Hij zou zelfs eerstdaags al voorgesteld worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.