"Kompany blijft 15 miljoen euro waard"

DONDERDAG, 23 FEBRUARI 2006, 11:33 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Vincent Kompany voor enkele maanden out zal zijn en niet meer aan de bak zal komen dit seizoen, bestaat de vrees dat ook de transferwaarde van Kompany drastisch zal dalen. Maar die vrees is ongegrond, zegt Herman Van Holsbeeck.


"Vincent zal nog sterker uit deze operatie komen", aldus de manager. "Mocht hij een knie of een been gebroken hebben, dan had het veel erger geweest. Na zijn schouderoperatie bestaat er geen kans meer dat Kompany zal hervallen in deze blessure."

"Ik weet niet of de operatie een transfer zou belemmeren op het eind van het seizoen", gaat Van Holsbeeck verder. "Maar zeker is dat we de transfersom van 15 miljoen euro niet laten zakken. De topclubs weten wat Kompany waard is en zullen zich hierdoor niet laten afschrikken. Als ze zijn blessure als excuus gebruiken om af te dingen, dan luisteren we gewoon niet. Met 10 miljoen euro moeten ze niet afkomen. We zouden het niet erg vinden om Kompany niet verkocht te krijgen. We vinden het veel erger dat we hem moeten missen in de race naar de titel", besluit de manager van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.