Inter volgt Vanden Borre

DINSDAG, 27 SEPTEMBER 2005, 23:52 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wil Anthony Vanden Borre absoluut in Brussel houden en legt hem een nieuw (verbeterd) contract voor. Momenteel verdient de rechtsachter 350.000 euro per jaar, naar Anderlechtnormen een bescheiden contract.


Anderlecht wil Vanden Borre nu voor drie jaar laten bijtekenen en stelt daar een salaris van 600.000 euro tegenover. De speler zelf moet ook beloven dat hij Anderlecht niet voor zomer 2007 verlaat. Vanden Borre deed een tegenvoorstel: 700.000 euro per jaar. Gaat Anderlecht daar niet op in, dan verlaat de voetballer de club in juni 2006.

Intussen maakten al drie clubs openlijk jacht op Vanden Borre: Hamburg, Udinese en Marseille. Vanavond komt daar een vierde bij want tegen Betis wordt VDB gevolgd door de assistent van Roberto Mancini, de trainer van Inter Milaan.

Udinese zwaait met een jaarloon van 750.000 euro en de belofte dat Anthony er een plek krijgt op het middenveld, zijn geliefkoosde positie. Bij Anderlecht kwam tot dusver maar één concreet bod binnen: Hamburg was bereid om 2,5 miljoen euro te betalen voor het jeugdige talent. Volgens niet bevestigde bronnen moet VDB op dit moment zo'n 6,5 miljoen euro kosten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.