Anderlecht scout Derek Riordan

ZONDAG, 18 SEPTEMBER 2005, 11:07 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De Engelse pers meldt dat Anderlecht de Schotse spits Derek Riordan scout. Deze international die voor Hibernian speelt in de Schotse Premier League wordt omschreven als de beste Schotse spits op dit ogenblik.


Riordan meet 1,80 meter en weegt 65 kg. De 22-jarige spits speelt al sinds 2001 voor Hibernian, en werd één seizoen aan Crowdenbeath uitgeleend. De voorbije twee seizoenen scoorde hij 46 goals. In augustus kon hij de overstap maken naar Cardiff City, dat ruim één miljoen euro op tafel legde. Hibernian ging akkoord met het bod, maar Derek Riordan weigerde de overstap.

Sindsdien is de Schotse international ongewenst voor Hibernian-coach Tony Mowbray. Het lijkt er dan ook op dat Hibernian niets in de weg zal leggen bij een mogelijke transfer van zijn sterke spits. Anderlecht heeft scout Werner De Raeve alvast de opdracht gegeven om Riordan regelmatig te gaan bekijken. Mogelijk volgt een bod tijdens de transferperiode van januari.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.