Deschacht: "Had ons niet zo sterk verwacht"

VRIJDAG, 20 FEBRUARI 2015, 07:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht speelde opnieuw een erg secure wedstrijd centraal achterin, al zorgde een gemiste interceptie voor de grootste bezoekende kans voor de rust. "Op zulke momenten ben je blij dat iemand als Proto achter je staat."


"Het was een fantastische wedstrijd", begint Deschacht zijn analyse. "Alleen jammer dat we niet scoren. We verdienden één of twee doelpunten. Het is wel mooi dat we de nul houden. Veel kansen gaven we ook niet weg."

Dat Anderlecht zo goed was, lag volgens Deschacht ook aan het spel van Dinamo. "Het is een ploeg die mee voetbalt en niet met elf voor de goal gaat liggen. Als Dinamo op z'n best is, zijn ze sterker dan ons. Maar dat toonden ze vandaag niet."

"We waren beter op alle vlakken", gaat de verdediger verder. "Ik had ons niet zo sterk verwacht. We speelden fantastisch voetbal over de grond, iets wat ons in de competitie niet vaak lukt. Hoewel we niet scoorden, waren de fans tevreden. Deze match kan ons een boost geven."

Tot slot ging Deschacht nog even in op zijn samenspel met Rolando. "Hij is makkelijk om mee te spelen. Hij zorgt voor de centimeters die we ontbraken. Een beest om tegen te spelen. Hij kopt alles weg dat in zijn buurt komt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.