Hasi: "Ik wil absoluut de finale halen"

WOENSDAG, 11 FEBRUARI 2015, 14:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht moet morgen nog één horde nemen op weg naar de bekerfinale. Tegen Gent verdedigt het een 0-2-voorsprong, maar Besnik Hasi laat niets aan het toeval over. "Ik speel met mijn sterkst mogelijke ploeg."


"Ik wil absoluut de bekerfinale spelen", vertelt Hasi. "Ik weet dat er vijf jongens met geel gevaar zitten, maar ik ga niet wisselen in functie daarvan. En ik ga ook niet zeggen dat ze hun voet moeten terugtrekken. Ik zal mijn jongens zeggen dat ze alles moeten geven. Als ik dan zondag moet wisselen, dat zien we dan wel. Ik speel met mijn sterkste elftal, dus ook met Proto."

Hein Vanhaezebrouck gaf al aan bepaalde jongens te sparen, maar voor Hasi blijft Gent een sterk elftal. "Neto speelt sowieso, want die is in het weekend geschorst. In plaats van Van der Bruggen kan hij Kums zetten en in plaats van Dejaegere Milicevic. Dat zijn geen verzwakkingen. Hein legt de druk graag bij ons. Maar ik ontken het niet: wij zijn favoriet."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.