Van Holsbeeck ambitieus voor 2015

WOENSDAG, 31 DECEMBER 2014, 17:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck blikte op RSCA.tv niet enkel terug, hij keek ook vooruit. Zowel voor de Gouden Schoen als voor de landstitel verwacht hij een spannend duel. "Ik zou zeggen: dat de beste mag winnen."


Over versterking in januari

“De komende maanden worden erg druk. We kunnen nog erg veel winnen, maar ook veel verliezen. Het is daarom belangrijk om tijdens de winterstop er één of twee spelers bij te halen. De kern is relatief klein. We gaan zeker proberen om een centrale verdediger bij te halen. Verder is elke club op zoek naar iemand die vooraan het verschil kan maken. Probleem is enkel dat zo’n spelers moeilijk te vinden zijn. We zullen zien wat de markt ons kan bieden op dat vlak.”

“Je weet dat met Mbemba één van de sterkhouders achteraan voor enkele weken weg is. We gaan dat trachten op te vangen door een centrale verdediger te halen die onmiddellijk inzetbaar is. Hopelijk lukt dit tegen de winterstage zodat die zich kan inwerken.”

Over de Gouden Schoen

“Mijn favoriet is uiteraard Dennis Praet. Hij speelde sterk in de Champions League, debuteerde bij de Rode Duivels en kan prima statistieken voorleggen. Bovendien is hij jong en Belgisch. Dennis zou een mooie Gouden Schoen zijn. Anderzijds heeft Victor Vazquez tijdens de tweede stemronde ook uitstekend gepresteerd. Ik zou zeggen: dat de beste mag winnen.”

Over de titelstrijd

“We gaan er alles aan doen om klaar te zijn voor de titelstrijd. Club Brugge heeft dit seizoen een erg goed elftal. Maar als het om titels of bekers gaat, kan Anderlecht altijd iets meer. Het wordt een interessant duel en we zullen er alles aan doen om eens te meer te bewijzen dat Anderlecht de beste is.”




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.