Kaminski: "Niemand is untouchable"

WOENSDAG, 31 DECEMBER 2014, 06:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski voelt zich goed bij Anorthosis Famagusta. Hij heeft al elke minuut gespeeld en is blij dat hij eindelijk niet meer op de bank zit. Het bankzitterstatuut begon op den duur te zwaar door te wegen.


"Ik kón niet meer op de bank zitten", begint Kaminski, "Weet je dat mijn papa niet langer naar de wedstrijden van Anderlecht kwam kijken."

Dat hij ambitieus is en blijft, steekt hij ook niet onder stoelen of banken: "Ik wil altijd meer, ik haat het om in iemands schaduw te staan. Ik ben Thomas Kaminski. Wie de vorige doelmannen van Anderlecht waren kan mij weinig schelen."

Een terugkeer naar Anderlecht sluit hij niet uit. "Ik ben nog steeds eigendom van Anderlecht. Ik was er ook graag, los van het feit dat ik niet speelde."

Voor Davy Roef heeft hij niets dan lof: "Ik heb Davy nog gezegd dat hij een goede doelman is. Davy is een braaf, rustig type. Dat siert hem."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.