Anderlecht geeft Scholz niet op

MAANDAG, 29 DECEMBER 2014, 07:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De voorbije dagen leek het erop dat Alexander Milosevic de nieuwe verdediger van Anderlecht zou worden, maar zeker is het nog niet. Paars-wit deed nog geen concreet voorstel en stuurde nu ook onderhandelaars naar Lokeren.


Anderlecht blijft volgens Het Nieuwsblad hopen op de komst van Alexander Scholz en heeft gesprekken aangeknoopt met Lokeren. Scholz zelf ziet een transfer best zitten. "Anderlecht zou een stap voorwaarts zijn in mijn carrière", zegt hij. "Maar een transfer kan enkel als alle partijen tevreden zijn."

Eerdere berichten vertelden dat Lokeren Scholz niet wil laten gaan voor minder dan drie tot vier miljoen euro. Het Laatste Nieuws schrijft vandaag dat twee miljoen euro mogelijk toch kan volstaan. Milosevic ligt volgens de krant wel nog steeds in pole-position. De onderhandelingen gaan de goede kant op en Besnik Hasi wil zijn nieuwe verdediger graag op 5 januari meenemen op winterstage.

Eergisteren kopte de Zweedse krant Expressen dat Milosevic voor drie jaar kon tekenen bij Anderlecht, maar diens manager Nenad Lukic noemt dit bericht nu voorbarig. "Er is ons nog geen concreet voorstel gedaan", zo klinkt het. "Anderlecht is wel een optie, maar we hebben er verschillende." Genoa, Verona en Sporting Lissabon volgen Milosevic ook.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.