PSG biedt 15 miljoen euro voor Biglia

ZONDAG, 28 DECEMBER 2014, 14:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dat het in voetbal snel kan gaan, weet nu ook Lucas Biglia. Anderhalf jaar geleden raakte hij eindelijk en met veel moeite verkocht aan Lazio Roma, vandaag geniet hij verregaande interesse van Paris Saint-Germain.


Flash back naar de winter van 2012-2013, amper twee jaar geleden: Lucas Biglia wil dolgraag hogerop en is zo ziek van een uitblijvende transfer dat hij na zijn vakantie niet kan terugkeren naar Anderlecht. Uiteindelijk komt hij toch terug en belooft Anderlecht dat hij in juni mag vertrekken. De bestemming wordt niet de gedroomde topclub, maar wel Lazio Roma. De subtopper in Italië betaalt amper 5,5 miljoen euro voor de aanvoerder van paars-wit.

Intussen speelt Biglia anderhalf jaar bij de Romeinen en was hij basisspeler op het WK, waar Argentinië de finale haalde. Zijn prestaties zijn ook PSG niet ontgaan. De miljardenclub ziet in Biglia de ideale controleur voor zijn middenveld. Volgens de Italiaanse kranten Il Tempo en La Repubblica stuurden de Parijzenaars al een bod van 15 miljoen euro naar Rome. Onvoldoende, zo oordeelt Lazio-voorzitter Claudio Lotito. Hij wil minstens het dubbele.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.