Wordt Milosevic de nieuwe verdediger?

WOENSDAG, 24 DECEMBER 2014, 07:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is Anderlecht uitgekomen bij Alexander Milosevic. Milosevic is een 22-jarige Zweed die uitkomt voor AIK Stockholm. Dit jaar debuteerde hij voor de nationale ploeg.


Milosevic speelde dit seizoen 27 wedstrijden, daarin werd hij één keer vroegtijdig naar de kant gehaald en scoorde hij drie keer. Zijn contract bij AIK loopt nog tot eind 2015 (de Zweedse competitie volgt de kalenderjaren) en zijn vraagprijs zou anderhalf miljoen euro bedragen.

Op 17 januari speelde hij zijn eerste en tot nu toe enige interland: 1-2 winst in een oefenduel tegen Moldavië. Milosevic maakte de volledige wedstrijd vol. Bij de U21 is hij een vaste waarde: in zeven kwalificatieduels voor het EK 2015 miste hij geen minuut.

Milosevic komt in beeld nadat Alexander Scholz te duur blijkt en het dossier van Diego Reyes (Porto) niet vordert. Volgens bronnen dichtbij de speler komt de Zweed vrijdag Anderlecht bekijken in het duel tegen Westerlo.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.