Suarez: "Ik loop weer zonder pijn de trap op"

DINSDAG, 23 DECEMBER 2014, 07:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Mathias Suarez is met zijn gezin naar Argentinië vertrokken voor de feestdagen. Maar eerst had hij het nog even over zijn revalidatie.


"Ik loop weer zonder pijn de trap op. De kracht in mijn knie keert terug", zegt de Argentijn met de glimlach.

De pijn in zijn knie was op den duur niet meer te harden: "De pijn was niet meer te doen. Ik vroeg aan mijn vrouw hoe dit mogelijk was, want ik voetbal nu al acht jaar bij Anderlecht en dit was al mijn vierde knieblessure. Toen wist ik dat het zo niet verder kon. Besnik Hasi had mij ook al zien manken en we beslisten samen dat ik een tijdje moest stoppen."

"Ik hoop eind januari de groepstrainingen te hervatten en fit te zijn voor Play-off 1. Als het aan mij lag, speelde ik nu al, maar we mogen niet weer dezelfde fout maken. Het heeft geen zin om één goeie match te spelen en dan weer een slechte. Ik kan pas terugkeren als ik helemaal pijnvrij ben, maar mijn hoop is groot. Bovendien vecht ik zelf voor mijn carrière. Ik vecht zelfs voor mijn leven, want een leven zonder profvoetbal kan ik me niet voorstellen. Tijdens mijn ­vorige revalidaties pakte ik soms extra kilo’s, maar nu sta ik scherp", aldus Suarez




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.