Hasi kan terugkeren naar Genk

DONDERDAG, 30 JUNI 2005, 11:28 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Genk is dan al gestart met de trainingen, het blijft op zoek naar een defensieve middenvelder. Trainer Hugo Broos denkt aan zijn ex-pupil, Besnik Hasi.


"Hasi staat inderdaad op ons lijstje", geeft technisch directeur Ariel Jacobs toe. "Maar zolang er niemand vertrekt, kunnen we niets doen. We hebben nog geen contact gehad met Besnik, maar hij beantwoordt aan het profiel."

Hasi (33) begint aan zijn zesde seizoen bij Anderlecht. Paars-wit plukte de Kosovaar weg bij RC Genk. Vorig jaar verloor Hasi, mede door blessureleed, zijn basisplaats aan Yves Vanderhaeghe.

Besnik Hasi is gecharmeerd door de belangstelling van RC Genk. Hij ziet een terugkeer best zitten want "iedereen kent mijn situatie wel bij Anderlecht."

"Naast het sportieve zijn er ook andere factoren die mij over de streep kunnen trekken", zegt Hasi. "Genk is mijn tweede thuis. Ik heb er ontzettend graag gevoetbald. Ook mijn vrouw woont liever in Genk dan in Brussel."

"Mijn contract in Anderlecht loopt nog een jaar. Als Anderlecht wil meewerken aan een transfer, zou ik heel graag terugkeren naar Genk. Voor mij zou dat echt fantastisch zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.