Transfer Proto in het slop

DINSDAG, 28 JUNI 2005, 11:41 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Het ziet er naar uit dat Anderlecht zijn pijlen niet langer op Silvio Proto zal richten. Omdat de doelman met Italiaanse roots te duur lijkt, is Anderlecht nu op zoek naar een buitenlands alternatief.


Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck zei gisteren al dat de transfer niet zou doorgaan als Silvio Proto bij zijn looneisen bleef. "Proto blijft maar roepen dat hij bij Spartak Moskou meer kan verdienen. We willen hem best, maar gaan onze spaarpot niet opblazen", klinkt het bij Van Holsbeeck.

"Als zijn entourage er alleen maar op uit is om geld te scheppen, zeggen wij 'stop'. Vanaf dinsdag richten we ons ook op een buitenlandse keeperspiste", legt de manager uit.

De afspraak was dat Silvio Proto maandag nog ging spreken over het aanbod dat hij kreeg. Maar de doelman liet niets van zich horen. Volgens zijn manager Pietro Allatta is de overgang ver weg. "Er is een hemelsgroot verschil tussen wat Anderlecht biedt en Silvio vraagt", beweert Allatta. "Dat ze eens wat meer geld op tafel leggen, hé. Anderlecht had beter wat meer centen voor Proto gebudgetteerd. Er zijn andere clubs die wél veel willen betalen."

"Beweert Anderlecht dat Proto een Real-loon heeft gevraagd? Dat is een leugen. Of hij in Rusland wil spelen? Ach, geld verzet alle bergen", besloot Allatta.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.