Proto wil een hoger loon

MAANDAG, 27 JUNI 2005, 15:05 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

"Het voorstel van Anderlecht is onvoldoende", zegt Proto in de kranten. De doelman is wel te spreken over de duur van het contract, vier seizoenen, maar wil een hoger loon.


"Mijn manager doet nog een tegenvoorstel. Ik neem intussen ook andere aanbiedingen onder de loep. Ik geef wel toe dat uitwijken naar Spartak Moskou (dat hem een monsterbod deed) een wel heel ultieme oplossing zou zijn."

Anderlecht heeft dus nog steeds geen akkoord met de nationale doelman Silvio Proto. "Hij gaat ons maandag een teken geven", zegt René Trullemans, rechterhand van manager Herman Van Holsbeeck.

"Ons laatste voorstel is te nemen of te laten. Proto moet maar eens duidelijk zeggen of hij voor ons wil spelen of niet. Nu heeft hij een loon naar La Louvière-normen. Bij ons kan hij een loon krijgen naar Anderlecht-normen. Er komt in elk geval geen tweede voorstel. Salarissen zoals bij Real Madrid bestaan hier niet", zei Trullemans.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.