Wil Anderlecht Dioh Williams?

MAANDAG, 13 JUNI 2005, 20:16 - Maarten
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Zweedse sportkrant Sportbladet wil RSC Anderlecht aanvaller Dioh Williams overnemen van BK Häcken. De krant citeert Williams' zaakwaarnemer Amor Sadki, die beweert dat meerdere clubs de Liberiaanse spits willen.

Sadki meldde ook dat Anderlecht één miljoen euro veil heeft voor Williams.

Dioh Williams is een 1m84 lange spits, die sinds 2003 bij de Zweedse neo-eersteklasser BK Häcken speelt. Daarvoor speelde hij in de lagere Zweedse divisies. In de afgelopen twee jaar scoorde Williams 32 keer in 56 wedstrijden voor zijn ploeg, toen nog in de Zweedse tweede afdeling. Net als zijn ploeg, die bij haar terugkeer naar de hoogse voetbalklasse verrassend meedraait aan de top, heeft de Liberiaan er ook dit jaar een sterk seizoensbegin op zitten: hij scoorde vijf keer in negen competitiewedstrijden, en werd vorige maand door de Zweedse krant Göteborgs Posten uitgeroepen tot speler van de maand. Tijdens de wedstrijd van gisteren tegen Landskrona (3-0-winst voor Häcken) was Williams ook goed voor één doelpunt.

Volgens Sadki zou de ploeg uit Göteborg anderhalf miljoen willen voor zijn aanvaller. De speler zelf houdt zich op de vlakte: "Ik weet eigenlijk alleen dat mijn agent ermee bezig is. Ik concentreer me gewoon op mijn spel en verder zien we wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.