KV Mechelen wil Hasi als coach

DINSDAG, 31 DECEMBER 2013, 10:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi is de eerste keuze van KV Mechelen om Harm van Veldhoven op te volgen als coach. De hulptrainer van Anderlecht is gecharmeerd door het voorstel, maar volgens Gazet van Antwerpen wil Anderlecht hem niet laten gaan.


Het Laatste Nieuws weet dat Hasi zich klaar acht om hoofdtrainer te worden, maar dat de bal nu in het kamp van Anderlecht ligt. En daar vormt zich een probleem.

Omdat Hasi nog 2,5 jaar onder contract ligt bij Anderlecht nam KV Mechelen contact op met Herman Van Holsbeeck. Volgens Gazet van Antwerpen kregen de Maneblussers als antwoord dat Hasi onder geen beding mag vertrekken. Een clausule in Hasi's contract zou nog enige opening laten, maar de vraag is of Mechelen het zo hard wil spelen.

Bij Anderlecht wordt het werk van Hasi enorm gewaardeerd. De oud-speler van paars-wit ruilde in 2008 de groene mat voor het hulptrainerschap bij Anderlecht. In de zomer van 2012 kon hij bondscoach worden van Albanië, maar Roger Vanden Stock drong toen zo hard aan dat Hasi besloot toch bij Anderlecht te blijven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.