Standard-fans: "Anderlecht niets te verwijten"

DINSDAG, 31 DECEMBER 2013, 10:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In tegenstelling tot wat gisteren werd aangekondigd is er geen communiqué gekomen van de supportersfederaties van Zulte Waregem, Standard en Club Brugge tegen Anderlecht. De federaties van Standard en Club weigerden mee te werken


Het initiatief kwam van de supportersfederatie van Zulte Waregem, maar zij zouden voor hun beurt gesproken hebben. Hun collega's van Club Brugge en Standard weigerden het initiatief te steunen.

Eddy Jansis, lid van de nieuwe raad van bestuur van de overkoepelende supportersfederatie bij Standard, werd gecontacteerd door een fan van Zulte Waregem om hun protest mee te ondersteunen. Hij weigerde. "We houden ons niet bezig met wat spelersmakelaars achter de schermen bedisselen en wij hebben Anderlecht niets te verwijten", zo klinkt het.

Hetzelfde geluid is te horen bij de supportersfederatie van Club Brugge. Zij steunen Bart Verhaeghe wel in zijn protest tegen het nieuwe nationale stadion, maar willen hier geen actie ondernemen. Ook de kritiek tegen Anderlecht over mogelijke transfers steunen de Club-fans niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.