PSV vangt bot voor Hazard

MAANDAG, 30 DECEMBER 2013, 10:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Zulte Waregem reageert men verrast op het nieuws dat Thorgan Hazard na de winterstop mogelijk voor Anderlecht speelt. Volgens woordvoerder Cédric Tack heeft Hazard een contract tot 30 juni en hoorde Essevee nog niks.


De vice-kampioen maakt zich dan ook sterk dat als een club Hazard in januari wil overnemen, hiervoor ook met hen gepraat moet worden. Het Laatste Nieuws meent echter over informatie te beschikken dat in het contract van Hazard een clausule staat waardoor hij tijdens de wintermercato kan vertrekken.

"Er is nog geen contact geweest over een mogelijke stopzetting van de uitleenbeurt van Hazard", zegt Tack aan Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. "We maken ons sterk dat Hazard het seizoen gewoon uitdoet bij ons."

Intussen heeft Chelsea een bod van PSV op Hazard afgewezen. De Nederlandse club wilde Hazard definitief overnemen, maar dat ziet Chelsea niet zitten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.