Supporters topclubs hekelen Anderlecht

MAANDAG, 30 DECEMBER 2013, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De supportersfederaties van Club Brugge, Standard en Zulte Waregem zullen vandaag een gezamenlijk communiqué verspreiden waarin ze uithalen naar Anderlecht. Alle drie voelen ze zich aangevallen door de kampioen.


De supporters van Club Brugge zitten met het dossier van het nieuwe Brussels stadion in hun maag. Zij sluiten zich aan bij de uithaal van hun voorzitter Bart Verhaeghe die beweert dat Anderlecht bevoordeeld wordt door de KBVB. De fans van Standard en Zulte Waregem zijn op hun tenen getrapt over de berichten dat Anderlecht zou proberen om Michy Batshuayi en Thorgan Hazard bij hen weg te plukken.

De supportersverenigingen van de drie clubs beweren dat Anderlecht zich schuldig maakt aan competitievervalsing. "Anderlecht wil door die manipulaties, vooral door spelers het hoofd op hol te brengen, alleen maar de concurrentie verzwakken", zal te lezen zijn in hun mededeling.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.