Cyriac: "Definitief vertrek niet uitgesloten"

ZATERDAG, 28 DECEMBER 2013, 11:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De eerste seizoenhelft is voor Gohi Bi Cyriac een grote ontgoocheling geworden. Na een jaar revalideren begon hij fit aan het seizoen, maar hij kreeg amper speelkansen. "In januari moet er iets veranderen", zegt de Ivoriaan.


Cyriac verzamelde dit seizoen amper vier basisplaatsen en zes invalbeurten. Donderdag tegen Zulte Waregem keek hij toe vanaf de tribune. "Ik ben topfit en train keihard, maar moet ook de kans krijgen me te tonen", vertelt Cyriac wanneer hij op Zaventem op zijn vlucht naar Ivoorkust wacht.

Wanneer hij speelkansen kreeg, kon Cyriac echter amper overtuigen. 2014 moet verandering brengen. "In eerste instantie wil ik me tonen tijdens de oefenstage in Abu Dhabi", aldus de spits, die interesse geniet van Bergen en Gent. "Maar als het bij Anderlecht niet lukt, ga ik liever naar het buitenland. Ik sluit zelfs een definitieve verkoop niet uit."

Eind januari zal duidelijk worden waar de toekomst van Cyriac ligt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.