Speelt Hazard na winterstop voor Anderlecht?

ZATERDAG, 28 DECEMBER 2013, 10:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Speelt Thorgan Hazard na de winterstop voor Anderlecht? Als we Het Laatste Nieuws is de kans groot. De krant beweert dat er een mondeling akkoord bestaat tussen Anderlecht en Hazard om hem te huren tot het einde van het seizoen.


In zijn zoektocht naar offensieve versterking dacht Herman Van Holsbeeck eerst aan Bryan Ruiz en Nacer Chadli, maar een uitleenbeurt van beide spelers ligt erg moeilijk. Dus haalde Van Holsbeeck een oud dossier uit de kast, dat van Thorgan Hazard.

In de zomer verkoos die nog een verlengd verblijf bij Zulte Waregem boven Anderlecht, maar na een succesvolle eerste ronde lijkt de Chelsea-huurling het nu toch te willen proberen bij een club waar de druk een stuk groter is. Bij Anderlecht kan hij ook zijn kandidatuur voor het WK kracht bijzetten.

Huur met optie

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht een mondeling akkoord met Hazards manager John Bico. Hazard zou gehuurd worden tot het einde van het seizoen met een optie voor een extra jaar. Zulte Waregem zou niet op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen.

Helemaal rond is alles nog niet. Pas na 1 januari kan alles geofficialiseerd worden. Alle partijen willen het immers helemaal correct spelen. Bovendien moet ook Chelsea zijn goedkeuring nog geven.

Het Laatste Nieuws kreeg het nieuws bevestigd in de entourage van Hazard.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.