Braziliaan Romulo alternatief voor Defour

ZATERDAG, 28 DECEMBER 2013, 10:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn zoektocht naar een defensieve middenvelder is Anderlecht terecht gekomen bij de Braziliaan Romulo. De achtvoudige international speelt bij Spartak Moskou, maar stond het voorbije jaar aan de kant met een knieblessure.


Romulo maakte in eigen land indruk bij Vasco Da Gama en na een succesvolle Olympische Spelen in Londen verhuisde hij voor acht miljoen euro naar Spartak Moskou. Hij veroverde er meteen een basisplaats en scoorde zelfs in de Champions League tegen Barcelona.

Eind september vorig jaar sloeg het noodlot echter toe toen hij zwaar blesseerde aan de knie. Sindsdien volgden twee operaties en speelde hij geen minuut meer. Nu is Romulo klaar om zijn wederoptreden te maken en Spartak denkt hierbij aan een uitleenbeurt. Anderlecht is één van de namen die genoemd worden.

Voor zijn blessure maakte Romulo ook deel uit van de Braziliaanse nationale ploeg. Na zijn debuut in 2011 speelde hij tussen mei en september 2012 zeven interlands, waarin hij telkens in de basiself stond.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.