"Dit team zal meedoen voor de titel"

VRIJDAG, 27 DECEMBER 2013, 17:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de overwinning tegen Zulte Waregem gaat Anderlecht met een positief gevoel de winterstop in. "De break is welgekomen", vertelde John van den Brom gisterenavond. "Het waren mentaal moeilijke maanden."


"Tegen Gent, Standard en Zulte Waregem hebben we laten zien waartoe we in staat zijn", aldus Van den Brom. "De punten zijn belangrijk, maar ook de manier waarop stelt me het meest tevreden. Dit is een goede basis om op verder te gaan."

Van den Brom geeft toe dat het langer duurde dan gehoopt eer hij de juiste combinaties vond. Hij moest hiervoor zelfs even afstappen van zijn aanvallende manier van spelen. "We hebben toen gekozen om eerst de organisatie op punt te stellen. Als die er staat, kan we weer gaan denken aan mooier voetbal."

De laatste weken lijkt Van den Brom de puzzelstukjes juist gelegd te krijgen. "We hebben evenwicht en oplossingen gevonden en dwingen steeds meer kansen af. Met deze groep kunnen we meedoen voor de titel. Zeker als er nog twee spelers bijkomen, zoals het bestuur belooft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.