HLN blijft overtuigd van dossier-Batshuayi

DONDERDAG, 26 DECEMBER 2013, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Standard-voorzitter Roland Duchâtelet dinsdag stellig ontkende, blijft Het Laatste Nieuws ervan overtuigd dat Michy Batshuayi op weg is naar Anderlecht. John van den Brom blijft intussen op de vlakte.


"Michy gaat niet naar Anderlecht en doet het seizoen uit bij Standard", verkondigde Duchâtelet dinsdag toen het nieuws uitlekte dat een Engelse club Batshuayi zou willen aantrekken en meteen doorverhuren aan Anderlecht. Maar volgens Het Laatste Nieuws heeft hij geen poot om op te staan. De clausule in Batshuayi's contract is wat ze is.

De club die bereid is om de acht miljoen euro afkoopsom te betalen, wil niet genoemd worden, maar Arsenal is het niet. De Gunners hadden de voorbije weken nochtans grote interesse laten blijken. Een sluitend akkoord tussen de verschillende partijen is er nog niet, maar Het Laatste Nieuws blijft erbij dat "de kans groot is".

Op zijn persconferentie voor Anderlecht - Zulte Waregem werd John van den Brom dinsdag gepolst naar het waarheidsgehalte van de uitgelekte berichten. De Anderlecht-coach bleef op de vlakte. "Ik vind hem een fantastische speler en that's it. Ik weet van niks", zo klonk het. Bij Herman Van Holsbeeck kreeg Het Nieuwsblad dezelfde reactie.

Het laatste is hier ongetwijfeld nog niet over gezegd ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.