Gillet gelooft in Vanden Borre: "Hij blijf kalm"

DINSDAG, 24 DECEMBER 2013, 10:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht is Guillaume Gillet zijn plaats als rechtsachter al kwijt aan Anthony Vanden Borre en bij de Rode Duivels dreigt hetzelfde te gebeuren. Dit zorgt echter niet voor rancune bij Gillet. Integendeel.


"Anthony is erg goed bezig", weet ook de aanvoerder van paars-wit, die het seizoen begon als rechtsachter. "Met zijn talent brengt hij de club momenteel erg veel bij. En hij heeft ook de ervaring. Het zou dom zijn daar geen gebruik van te maken. Hij kan onze jongeren veel leren."

Na de topper tegen Standard wordt Vanden Borre steeds nadrukkelijker geciteerd bij de Rode Duivels. Al is er enig voorbehoud: in het verleden durfde hij al eens ontsporen als het té goed ging. "Maar Antony zal geen stommiteiten meer uithalen zoals in het verleden", is Gillet overtuigd. "Hij zal kalm en sereen blijven. Als het echt moet, houden wij hem wel met de voeten op de grond."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.