Anderlecht denkt aan Tsjechische spits Necid

MAANDAG, 23 DECEMBER 2013, 15:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens zijn manager toont Anderlecht interesse in de Tomas Necid. De Tsjechische spits ligt onder contract bij CSKA Moskou, dat hem nu uitleent aan PAOK Saloniki. "Maandag zal Anderlecht over hem praten", zegt zijn manager.


De 24-jarige Necid maakte in de eerste helft van het seizoen 2008-2009 indruk door voor Slavia Praag elf keer te scoren in zestien duels. Dit leverde hem een transfer naar CSKA Moskou, dat 4,5 miljoen euro betaalde, op.

Met respectievelijk negen en zeven doelpunten waren zijn eerste twee seizoenen in Rusland niet onaardig. In het seizoen 2011-2012 ging het minder met amper drie doelpunten. Vorig seizoen kwam hij door een zware knieblessure maar één keer in actie. Om terug ritme op te doen verhuurde CSKA hem in juli aan PAOK Saloniki, maar daar raakte hij nog niet verder dan één basisplaats en elf, veelal korte, invalbeurten (één doelpunt).

Volgens zijn manager wordt nu gezocht naar een oplossing om hem meer te laten spelen en hierbij zou aan Anderlecht gedacht worden. "Maandag (vandaag, red.) spreekt men bij Anderlecht over de mogelijke versterkingen voor na de winterstop. Ook Tomas zal ter sprake komen", zo beweert Necids manager Jiri Müller aan het Tsjechische iSport.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.