Praet: "Kapot door steeds Opare te volgen"

MAANDAG, 23 DECEMBER 2013, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet speelde tegen Standard vanaf de linkerkant, maar belette hem niet om gevaarlijk te zijn en te scoren. "Het deed deugd om nog eens een goal te maken", vertelde Praet. "Maar de pass van Anthony mocht ook gezien worden."


Vanden Borre van zijn kant loofde dan weer het goede vrijlopen van Praet. "Zo kan je het natuurlijk ook uitleggen", lachte de middenvelder. "Maar ik had wel wat geluk, want Kawashima raakte de bal nog met zijn voet."

Dat zijn doelpunt geen drie punten opleverde, vindt Praet wel jammer. "Op twee grote kansen van Standard na was onze organisatie na de rust quasi perfect. Via Gillet en Mitrovic hadden we trouwens nog de beste mogelijkheden."

Niet alleen aanvallend droeg Praet zijn steentje bij, ook verdedigend had hij zijn handen vol met Opare. "Heel wat aanvallen vertrokken bij hem, dus ik was verplicht hem te volgen. Dat verklaart waarom ik zo kapot ben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.