"Tevreden met uitslag en manier waarop"

MAANDAG, 23 DECEMBER 2013, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Net als zijn collega Guy Luzon vond John van den Brom een gelijkspel een terecht uitslag. "Ik zou vooraf getekend hebben voor 1-1", klonk het op de persconferentie na de match. "Maar vooral de manier waarop stemt me tevreden."


"Het was een scherpe wedstrijd, maar geen van beide ploegen ging ooit over het randje", aldus Van den Brom. "Ook het publiek heeft zich gedragen. Zo hoort het in een topmatch."

Van den Brom startte met een voetballend middenveld, maar helemaal geslaagd vond hij dit niet. "We hebben te weinig voordeel gehaald van onze man-meer-situatie. De finesse ontbrak soms. Maar het zijn allemaal jonge gasten, ze verdienen complimenten."

Eén van die jonge gasten, Youri Tielemans, lag met balverlies wel aan de basis van de gelijkmaker. "Maar dat moet je hem kunnen vergeven", vindt Van den Brom, die onder de indruk was van de prestatie van Anthony Vanden Borre. "Hij speelde inderdaad sterk, maar ik ben ervan overtuigd dat hij nog beter kan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.