Bruno blikt vooruit op Standard - Anderlecht

ZATERDAG, 21 DECEMBER 2013, 12:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno is in goede vorm dit seizoen, en die zal hij nodig hebben met de topper tegen Standard in het verschiet. Met dertien doelpunten en drie assists doet niemand bij Anderlecht beter.


In La Dernière Heure blikt Bruno alvast vooruit op de Classico, ook al heeft hij in totaal nog maar tien minuten tegen Standard gespeeld. "Dat was in de playoffs 1 vorig seizoen, ik verving toen Milan Jovanovic.

"Ik kijk er alvast naar uit om in de basis te kunnen starten. Op Sclessin spelen voor zo'n publiek, zo'n sfeer, het gedacht alleen geeft me rillingen."

Maar op welke plaats zal Bruno komen te staan? Zal hij terug als nummer tien uitgespeeld worden zoals tegen Gent of toch op de rechterflank? "Geen idee, dat is een beslissing van de coach. Ik wil alvast op beide posities groeien. In het centrum, links of rechts, ik zal altijd tegenover een sterke verdediging komen te staan."

Wint Anderlecht van Standard, dan komt het tot op één punt van de leider. "Maar Standard is een ploeg die iedereen pijn kan doen, en op eender welk moment. Van wie we het meeste schrik moeten hebben? Spelers als Batshuayi maar ook Mujangi Bia, Mpoku, Ezekiel en ga zo maar voort. Ze staan niet voor niets aan de leiding."

"We gaan alvast naar Sclessin om er te winnen. Door onze uitschakeling in de Champions League en de beker hebben we nog enkel het kampioenschap. We moeten voorbij Standard dus het doel is om zondag te winnen", besluit Bruno.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.