Mitrovic: "Ik neem geen strafschoppen meer"

DINSDAG, 17 DECEMBER 2013, 08:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met zijn negende competitiedoelpunt bezorgde Aleksandar Mitrovic Anderlecht de winst in Gent. De Serviër had meer kunnen scoren, maar miste in de slotfase twee open doelkansen. "Maar mijn winning goal doet de missers vergeten."


Even daarvoor had Mitrovic ook de strafschop uitgelokt die Massimo Bruno in staat stelde om de gelijkmaker binnen te trappen. Zelf zal Mitrovic, die al twee keer miste, er geen meer trappen. "Ons penaltyverleden laat dit niet meer toe. Massimo doet het trouwens prima."

De samenwerking met Bruno verliep trouwens erg goed in Gent. "Ik voel veel steun van hem", aldus Mitrovic. "Het is alsof Suarez terug is."

Intussen zit Mitrovic al aan negen doelpunten in twaalf duels. Om de 109 minuten vindt hij de weg naar doel. Geen onaardige cijfers, maar in de topmatchen lukte scoren nog niet. Daar wil hij zondag verandering in brengen. "Hoe meer ik scoor, hoe beter ik me voel. Daarom zal ik scoren tegen Standard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.