Bruno: "Mitrovic kwam me moed inspreken"

MAANDAG, 16 DECEMBER 2013, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom posteerde Massimo Bruno tegen Gent voor het eerst op de nummer tien-positie en die leverde een sterke prestatie. "Na de rust had ik ruimte zat", aldus Bruno, die ook een penalty scoorde. "Ik had veel vertrouwen."


Rechts, links, centraal, het lijkt Bruno dezer dagen allemaal weinig uit te maken. De 20-jarige aanvaller verkeert in blakende vorm. "Het maakt mij inderdaad niet uit waar de coach me neerzet", vertelt Bruno. "Dat ik op verschillende posities speel, kan enkel goed zijn voor mijn ontwikkeling."

Na afloop roemde John van den Brom Bruno voor zijn leiderschap, iets wat Bruno ook toonde door zonder verpinken de strafschop in doel te trappen. "Na mijn misser tegen Cercle was ik opnieuw vol vertrouwen. Ik stond ook bovenaan het lijstje. Dat er geen discussie aan vooraf ging, speelde misschien ook mee. Mitrovic kwam me zelfs moed inspreken."

Toch was Bruno niet helemaal tevreden. "We lieten te veel kansen liggen", klinkt het kritisch. "Daar moeten we aan werken. Maar ik zag Tielemans erg goed spelen als linksbuiten. En als er een gat viel liepen Gillet en Milivojevic dat dicht. Ook Mitrovic wordt steeds sterker. Je ziet dat hij zich beter voelt met iemand in steun."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.