Overzicht verhuurde spelers

ZONDAG, 15 DECEMBER 2013, 21:17 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros traint terug mee na zijn voetblessure maar was nog niet voldoende fit bevonden voor de wedstrijd. Feyenoord won zondagnamiddag van Groningen met 1-0.


Oostende blijft met Jordan Lukaku en Fernando Canesin op goede weg. Het ging namelijk gisteren in Den Dreef winnen met 1-2 van Leuven. Lukaku opende de score maar helaas voor hem was het in de netten van zijn eigen doelman. Canesin liet ook weer een positieve indruk na. Dankzij deze overwinning is Oostende praktisch gered van degradatie.

Michaël Heylen kwam met Kortrijk niet verder dan een brilscore (0-0) tegen Lokeren.

De Graafschap, de club van Nathan Kabasele, verloor zaterdag met 3-5 van FC Den Bosch. Kabasele viel in de 61ste minuut in.
Andreas Luckermans komt met zijn ploeg, Dordrecht, pas maandag in actie. Het valt af te wachten of hij er bij zal zijn want bij de vorige wedstrijden was hij niet in de selectie terug te vinden. Wel speelde hij op negen december nog met de Dordrechtse beloften tegen PEC Zwolle.

Bob Peeters kon eindelijk eens een puntje pakken met Waasland-Beveren. Dalibor Veselinovic was negentig minuten lang op het veld terug te vinden.

Zulte-Waregem neemt het op tegen Lierse. Mehdi Tarfi was zoals verwacht ook nu weer niet in de selectie terug te vinden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.